Vergaderen

 

Wanneer u op zoek bent naar een unieke maar vooral sfeervolle locatie met authentieke materialen, dan biedt deze accommodatie de perfecte uitkomst! De gemoedelijke landelijke sfeer is voelbaar vanaf het moment dat u binnenkomt. Maison Baxhof is onderdeel van een monumentale carréhoeve genaamd Landgoed Baxhof, op slechts 5 minuten afstand van de a73. Maison Baxhof verheft inspirerend vergaderen tot een hoger niveau. Een waanzinnig grote vergaderruimte voorzien van moderne faciliteiten is via een eikenhouten schuifpui eenvoudig te combineren met de aangrenzende sfeervol ingerichte leefruimte. U kunt hierdoor zakelijk en leisure meer dan perfect combineren. Zowel de vergaderruimte als de leefruimte bieden een rustgevend uitzicht op de omliggende weides. Vanuit beide ruimtes kunt u direct het terras betreden, wat vergaderen in Maison Baxhof uniek maakt.

Rust, ruimte en beleving, dat zijn onze ingrediënten voor uw succesvolle vergadering. De locaties zijn niet alleen geschikt voor: klant-bijeenkomsten, ontbijtsessies, workshops, trainingen, studiedagen coaching, brainstormsessie, teambuilding en andere zakelijke doeleinden. Eventueel ook te combineren met kookworkshops.

Vergaderen kan enkel in combinatie met een overnachting. Zo kunt u ontspanning en inspanning met elkaar afwisselen en verdelen over twee of meerdere dagen.

Aanvragen

  • LET OP! Wij nemen contact op om de datum vast te leggen. De door u gekozen datum is dus nog niet definitief.