Culinair catering en restaurants

In de omgeving van Maison Baxhof zijn enkele leuke eetgelegenheden welke ook geschikt zijn voor grotere groepen. Hieronder leest u meer.

Restaurants

Restaurant Maaszicht in Asselt (3km afstand)

Het is een gezellig restaurant met een mooi uitzicht over de maas en buitenterras. Je kunt er à la cart eten of gerechten van de kleine kaart kiezen. Het zijn lekkere gerechten voor een leuke prijs. Er zit voor ieder wat wils tussen. Kijk op www.restaurant-maaszicht.nl.

Restaurant Luxor Reuver (10km afstand)

Restaurant Luxor behoort tot de servicebioscoop Luxor Reuver. Een combinatie van film en eten is dan ook mogelijk. Op de tweede verdieping heeft men met een grote groep het rijk voor zich alleen. Het restaurant heeft een gezellige sfeervolle aankleding en word je als een filmster bediend. Kijk op www.luxorreuver.nl

Catering

Picobello catering
Buffetten, tapas, barbecue, borrelgarnituur, luxehapjes, broodjesschalen etc.

De complete verzorging van de catering kunt u met gerust hart aan de catering service van Picobello uit herten overlaten. Hun uitgangspunt is het inventariseren van uw wensen. Wij streven ernaar om voor elke gelegenheid een passend concept te bieden. Of het nu gaat om een kleine intieme party of een groot evenement. Een echte aanrader!

www.picobellocatering.nl
0475 214 798

Slagerij Kluitmans barbecue

http://www.slagerijkluitmans.nl-0475 501 313

Overige catering:

– Picobello Herten0475 214 798

https://picobellocatering.nl/buffetten/

– Metsemakers catering

Buffetten, barbecue, wat de pot schaft

www.metsemakers.nl-0475 332810

Historische groentenhof

Rijkel 21, 5954 NJ Beesel

4 min www.vergetengroenten.nl-077 4762913

Geschikt voor catering en om zelf groeten te plukken.

 

Slagerij Kluitmans
Voor een lekkere Limburgse barbecue kun je terecht bij de lokale slager in het dorp, Slagerij Kluitmans.

Slagerij Cox Maasniel
Bij slagerij Cox kun je ook terecht voor een heerlijke barbecue, lekkere buffetten, lunch etc. http://www.slagerij-partyservicecox.nl/

Historische Groentehof te Rijkel (1km)

Hier kunt u kennismaken en proeven van groenten en fruit uit vervlogen tijden. Het is ook mogelijk om hier met een gezelschap samen te koken om het vervolgens samen van te kunnen smullen. Kijk voor meer informatie: www.vergeteneten.nl.